Solér-Jové Cava Brut Nature

Her kommer siste innlegg om Solér-Jové Cavaene, les gjerne om magnumen, rosèen og bruten også! Det er Solér-Jové Cava Brut Nature som er den dyreste blant produsentens cavaer på vinmonopolet med hele 130 kroner, man lopper ikke pengepungen ved å smake på disse musserende vinene med andre ord.

IMG_1111

Tenkte jeg skulle skrive et par setninger om hva forskjellen på «vanlig brut» og brut nature er, det er en grad på hvor søt vinen er. Den går fra Brut Nature (tørrest) via Brut, Extra Dry, Seco, Semi Seco til Dulce som er søtest. Dette er greit å vite i forhold til hvilken vintype du er ute etter!

IMG_1108

Aromaen av eple og sitrus vitner om en klassisk tørr cava, den gir dessverre ikke så mye mer i lukten. Den skuffer også litt på smak, den er litt innesluttet og enkel. Helt grei som hverdagsvin til spansk mat men ingen festvin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..