Gin til elefantene!

Neida, ikke bokstavelig talt, ginen er til deg, men 15% av det du betaler går til elefantene om du kjøper Elephant Gin! Selskapet har som fokus å produsere en unik gin produsert på tradisjonelle afrikanske krydder på en etisk og bærekraftig måte samt støtte opp om det skjøre dyrelivet på kontinentet.

1455212807

Det er utrolig moro å kunne støtte opp om en god sak, ikke bare å få smake på ginen men også å «spre det gode ord»! Visste du 35.000 elefanter dør hvert år av ulovlig jakt? Det er en hvert 15. minutt…

IMG_5000

Ginen er produsert i Hamburg, Tyskland, og blir produsert på «gamlemåten» med kopperdestillasjon, den er kun tilsatt naturlige krydder, ingen kunstige tilsetningsstoffer. Hver flaske er håndlaget og logoen er utformet som et frimerke fra et brev sendt hjem fra 19. århundre oppdagelsesreisende i Afrika, der de beskrev de botaniske funnene de gjort. Naturkorken til flasken er hentet fra Portugal, hvor naturkork høstet hvert syvende år.

IMG_5004

Elephant Gin inneholder 14 botaniske ingredienser hvor 4 av de er afrikanske som gjør denne unik: Einerbær, Pepper fra Mexico, Djevleklo, Barnåler fra furu, Lavender, Buchu urter, Apelsinskall, Hylleblomst, Epple, Lion’s Tail, Kassiakanel, Malurt, Ingefær, Baobab frukt.

Ginen har en ren duft av einebær, sitrus og hint av urter og furu nål. Kompleks og silkemyk med fruktige, florale og kryddertoner.

IMG_5006

Jeg måtte selvfølgelig teste oppskriften som var anbefalt, en spennende cocktail med eple, ingefær og tonic!

IMG_3917

Perfekt!

For å kjøpe ginen tar du kontakt med Strag-gruppen!

En kommentar om “Gin til elefantene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..