Blossom Hill, hverdagsviner!

Det sier seg selv at hvis man liker å drikke vin i hverdagen så kan man ikke drikke kjempedyre viner (med mindre du har veldig mye penger da), ei heller er det fristende med superkompliserte viner når man bare vil slenge seg i sofaen å se på jakten på kjærligheten eller luksusfellen med noe godt i glasset som ikke trenger to timers dekantering. Da trenger man vin som er lett å drikke og som er overkommelige på pris, da har du Blossom Hill!

img_5901

Blossom Hill Winery er et amerikansk selskap startet i 1992 under den californiske solen, vinmakeren ville lage viner som skulle nytes, ikke debatteres… Over 20 år etter har de utviklet en vin for alles gane, de har Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc… you name it!

Blossom Hill er Englands mest populære vin og nå har den kommet til Norge i forbedret form! Dette er Blossom Hill, Blossom Hill(BiB) og Blossom Hill Chardonnay 2012/2014.

img_5902

De røde er sødmefulle, har masse modne bær i både aroma og smak, hint av vanilje og kaffebønner. Velbalansert og god lengde. Disse passer til lyst kjøtt, ost og alene, flotte hverdagsviner!

img_5903

Chardonnay`en er preget av innbydende tropisk frukt, eple og hint av sitrus. Smaken har mye moden frukt, den er rund og har en litt fet stil. En balansert vin som går veldig godt til lyst kjøtt, fisk og ost.

Prisverdige viner man kan kose seg med midt i uka uten slunken lommebok!

Produktene er tilsendt

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: