Col’Doni Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Selv om vi kanskje ikke er midt i «proseccosesongen» så blir det ofte en proseccoflaske i ny og ne, det spises en del italiensk mat og hva passer bedre som aperitiff og til antipasti enn boblevin fra hjemlandet? Col’Doni Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry kommer fra hjertet iProsecco Superiore DOCG-området!

img_5951

Colli del Soligo vingård ligger midt i det naturlige amfiteateret formet av åsene mellom Valdobbiadene og Coengliano og ble etablert i 1957. Det er en samling av nesten 700 engasjerte bønder som brenner for prosecco og har en stor lidenskap for egen jord.

img_5950

Totalt har disse bøndene over 800 hektar vinmark til sammen og produserer ca. 15.000 tonn i året.

img_5948

Vinen har en ung og frisk aroma av pære, blomster, hint av fersken og moden sitrus. Den er bløt og sødmefull på smak med fin mousse, den har et rent preg av pære og sitrus med litt urter i utgangen. Går meget godt alene og til antipasti.

Produktet er tilsendt

Reklamer

Tagget:, , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: