Sopra Berruti Barbera d`Asti 2012

Sopra Berruti Barbera d`Asti 2012 kommer fra en liten idyllisk vingård ved navn l`Armangia med 10 hektar vinmark i Canelli, Moasca, San Marzano Oliveto og Castel Boglione, Piemonte.

img_6699

Vingården ble etablert i 1988 av Giovani, en mann med mange forfedre innen vinbransjen: allerede på 1700-tallet har man funnet beviser for at slektningene hans dyrket druer til vin i Canelli.
Han driver vinhuset sammen med kona og de produserte sin første vin i 1993, de startet med hvitvinsproduksjon og utvidet med sin første barbera i 1999.

 img_6705

De driver en gård tuftet på biodiversitet med et stort fokus på respekt for naturen, de unngår kunstig gjødsel, unngår å forstyrre den lokale faunaen i vinmarken og sulfitter tilsettes vinene med forsiktighet. Naturlig er kodeordet i alle prosessene på gården.

img_6704

Vinen har en aroma av røde bær, kirsebær, jordbær, litt florale hint og nøtter. Smaken er rik, den har et friskt syrepreg og integrerte tanniner, halvlang rund avslutning.

Denne er flott nå som julematen begynner å komme, prøv den til litt fet mat som for eksempel ribbe, denne vinen er en super ganerensker!

 

Produktet er tilsendt

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: