Rawson’s Retreat Cabernet Sauvignon Alcohol Free

Jeg skriver stort sett om alkoholholdig drikkevarer, men det er greit å minne om at man godt kan kjøpe inn litt alkoholfritt også. Noen skal kjøre, noen er gravide, noen drikker ikke alkohol osv, da er det fint å kunne tilby også de noe godt til julematen. Rawson’s Retreat Cabernet Sauvignon Alcohol Free er en Australsk rødvin uten alkohol produsert på cabernet Sauvignon, den finnes på 312 vinmonopol så du rekker fint å handle inn den til julemiddagen.

img_7044

Rawson`s retreat er en underprodusent av kjente Penfolds, oppkalt etter grunnleggerens familiehytte som han bygde på midten av 1800-tallet.

Den har 0.5% alkohol og 15 kcal per 100 ml, en flott vin for både de som ikke vil drikke så mye alkohol og passe på kaloriinntaket. (Husk at den ikke er helt alkoholfri om du er gravid)

img_7045

Hvis du lurer på hvordan man lager alkoholfri vin så kan du ta en titt på Q&A siden min hvor jeg svarer på nettopp det spørsmålet.

img_7046

Vinen har en aroma av mørke bær, krydder, lakris og hint av vanilje. Smaken er syrebalansert med litt sødme og har samme smakspreg som lukten tilsier.

Passer både alene og til kjøttrike retter.

Produktet er tilsendt

 

Reklamer

Tagget:, , , ,

One thought on “Rawson’s Retreat Cabernet Sauvignon Alcohol Free

  1. […] Retreat er en linje med flere ulike viner, inkludert et godt alkoholfritt alternativ jeg skrev om på tampen av året i fjor! Vinporteføljen er oppkalt etter grunnleggerens […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: