Casas Patronales Sauvignon Blanc Reserva 2015

Casas Patronales Sauvignon Blanc Reserva 2015 er en hvitvin fra Chilenske Casas Patronales som er satt ned med 40 kroner nå i januar:
img_6934

Casas Patronales startet i 1990 da tre venner gikk sammen og begynte å plante vinstokker på familiegårdene sine, i 2001 renoverte de og bygde på en gammel vinkjeller.
Vinkjelleren utstyrte de med høyteknologisk utstyr for vinmaking, i 2003 begynte de å selle vin både i Chile og internasjonalt.
De tre vennene fokuserer på høykvalitetsdruer i den spesielle Maule-dalen, her har de vidt forskjellig terroir og velge mellom, fra foten av Andes til midt i dalen og kysten.

img_6935

Du har kanskje lagt merke til det lille oransje «fair» merket på boksen? Det betyr at de samarbeider med Fair For Life som er en organisasjon som jobber for å ivareta vinarbeidernes rettigheter.

Vinen er (som du sikkert har skjønt) produsert på Sauvignon Blanc, druene kommer fra vinmarkene nærmest Andesfjellene og er preget av stor temperaturforskjell på natt/dag, noe som gir god konsentrasjon.

img_6936

Vinen har en konsentrert aroma av eple, sitrus, grønne urtetoner og hint av tropisk frukt. Vinen er saftig, fruktig og har de samme smakene som aromaen fremviser. Frisk og fersk stil.
Denne passer til friske salater, fisk og lyst kjøtt, hell i karaffel og server til forretten!

 

Produktet er tilsendt

Reklamer

Tagget:, , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: