Schmetterling Riesling Trocken 2014

I dag kommer det en vin som lover sommer, en nydelig flaske med sommerfugler og flytende sommerfølelse, nemlig Schmetterling Riesling Trocken 2014!

Denne vinen kommer ikke fra et vinhus men importøren selv, her er informasjonen som finnes på nettsidene til Ekjord:

Ekjord har de senere årene satset mer på utvikling av egne merker, såkalte ‘private labels’. Dette gir oss muligheten til å skreddersy produkter til markedets preferanser når det gjelder vinstil, design, forpakning m.m. Blue Angel var Ekjords første satsning innenfor ‘private labels’, og er nå blant toppselgerne på Vinmonopolet. I dag har utviklingen av vår sommerfuglserie stått i fokus, med hvitviner fra Tyskland basert på Rieslingdruen, og rødvin fra Spania basert på Tempranillo og Syrah. Sommerfuglserien har allerde høstet stor suksess, og vi gleder oss til fortsettelsen med utvikling av egne merker.

Dette er altså den tørrere lillebroren til Schmetterling Riesling, det er greit å være litt obs på sukkerinnholdet i vin da enkelte kan ha veldig mye sukker.
Den er selvfølgelig produsert på rieslingdruen og vinmarken ligger i Nahe.

Vinen har en fin og fruktig aroma av epler og sitrus iblandet florale toner og hint av mineraler. Den er godt balansert med fin fruktighet også i smak, frisk og har god syre. Denne nytes gjerne alene, til fisk og sjømat eller asiatisk mat.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: