Champagne Pertois-Lebrun Exaltation

I går fikk dere et godt og rimelig alternativ til årets 17. mai champagne, i dag skal dere få en som er noen hundrelapper dyrere – og helt fantastisk!

Champagne Pertois-Lebrun Exaltation er en Grand Cru champagne fra vinhuset Pertois-Lebrun, det er en Blancs de Blancs (100% Chardonnay) og har ligget 6 år i kjelleren deres før salg.

Vinhuset er rundt hundre år gammelt og familiedrevet, det er i dag 5. generasjon som driver den 9 hektar store vingården videre.
Hektarene med vinmark er fordelt over 5 Grand Cru kommuner: Cramant, Le Mesnil-Sur-Oger, Chouilly, Oiry og Oger og de driver svært miljøvennlig.

Vinen har en frisk aroma av eple, sitrus, litt blomster mot våt stein i bakgrunnen og et godt preg av brødbakst. Den er frisk og balansert også på smak, fine fruktoner og sitrusskall i god harmoni. En elegant champagne som er verd pengene, bestill eller kjøp på VP på Steen & Strøm.

Ordet Exaltation betyr «følelse av ekstrem lykke» eller «opphøyelse», og det stemmer bra med det man føler når man setter seg ned med et glass av denne champagnen, man føler seg både glad og opphøyet. Skål for 17. mai!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: