Castelforte Spumante Brut

17. mai er over, men vi skal ikke slutte å se på musserende vin for det! Boblevin passer alltid og lager god stemning, enten det er en anledning å feire eller sol på en helt vanlig hverdag. Castelforte Spumante Brut ble i tillegg satt ned 30 kroner i mai, så denne er også supersnill mot lommeboka!

Castelforte er en del av Cantine Riondo, og etablert i 1999 er det et relativt nytt selskap som spesialiserer seg på viner fra Verona, de er del av Collis Veneto Wine Group som representerer over 15 % av den totale vinproduksjonen i Veneto og 2 % i Italia.

Vinen har en fersk og fruktig aroma, eple, pære, litt tropisk frukt og sitrus. Den har en kremet og fin mousse, smaken er godt balansert, tørr men fruktig og fin syre! Til 80 kroner er dette en ypperlig hverdagsvin!

Produktet er tilsendt

2 Comments on “Castelforte Spumante Brut

 1. Hei.

  Jeg synes det er litt vanskelig å stole på anbefalingene når det står at «produktet er tilsendt».
  For man tør kanskje ikke kritisere et sponset produkt, i motsetning til produkter som man velger fritt selv?

  Ha en fin dag videre.

  Liker

  • Hei!
   Takk for kommentar, jeg kan forsøke å oppklare litt.
   Innenfor norsk lovgivning er det slik at alle mottatte varer skal merkes med «tilsendt», dette er det ikke alle aktører som gjør. Jeg har valgt en ærlig approach og håper at leserne mine setter pris på det.
   Når det gjelder å kritisere et produkt, er det nok ikke så ofte jeg kommer med kritikk da jeg enkelt og greit ikke skriver om et produkt jeg ikke liker, da lar jeg heller være å skrive om det.
   I min utdanning som sommelier har vi øvd mye på å vurdere et produkt objektivt, det vil si at vi vurderer en vin som den er, vi skriver hva den lukter og smaker uten at vi lar våre personlige preferanser skinne gjennom.
   Det er derfor mange anmeldelser hvor jeg skriver om vinene objektivt, skriver jeg i tillegg at jeg vil anbefale den, «løp og kjøp», denne likte jeg meget godt osv. syns jeg personlig at dette virkelig er en god vin.
   Håper dette var oppklarende 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: