Ch. L’Ermitage Sainte Cécile Rosé 2016

Ch. L’Ermitage Sainte Cécile Rosé 2016 er en ny rosèvin fra en av de beste produsentene i Sør-Rhône, perfekt nå som vi beveger oss mot juni og (forhåpentligvis) er ferdig med den kalde årstiden.

Château L`Ermitage har 80 hektar med vinmark på Middelhavssiden av Costières og de har en lang historie – faktisk helt tilbake til 1100-tallet.
Da ble det produsert vin til pilgrimmene av Saint Jacques de Compostela som reiste forbi, den første vinkjelleren ble bygd på tidlig 1800-tall.
I dag er det tredje generasjon i Castillonfamilien som driver vingården; Michel og sønnen Jèrôme, de driver gården miljøvennlig og har Terra Vitis sertifisering.

De produserer mange viner på vingården, rød, hvit og rosè i både vanlig cuveè og prestige samt dessertviner.
Ch. L’Ermitage Sainte Cécile Rosé er produsert på druen Mourvedre fra en 30 år gammel vinmark, den har ligget 3 måneder på bunnfall før salg.
Fjorårets årgang fikk hele 90 poeng Robert Parker.

Vinen har en kompleks aroma av røde bær, bringebær, rips og et deilig vaniljepreg i bakgrunnen. Den er fruktig og elegant, følger nesen og har en god og lang ettersmak. En utrolig flott rosèvin som er god både alene og til grillmat, gjerne med en del krydder. Godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: