¡Hola!

Hola alle sammen! Siden jeg har tatt med meg mannen min på cavafrokost hos en cavaprodusent utenfor Barcelona i dag (i anledning hans bursdag) tenkte jeg det var passende å dele to flotte cavaer med dere; Hola Cava Extra Brut og Hola Cava Brut Pink!

Disse cavaene kom på vinmonopolet i år, så de er rimelig nye. De kommer fra et nytt og innovativ selskap i Spania som lager typisk friske cavaer folk har råd til! De har 5 ulike stiler hvorav de to du ser på bildet har funnet veien til Norge.

Hola Cava Extra Brut er produsert på Xarel·lo, Macabeo og Parellada, lagret 18 måneder i flasken. Den har en frisk og ren aroma, man kjenner grønne toner av eple og sitrus, litt mandler og et deilig hint av brødbakst. Den er god balansert, frisk og fruktig med god harmoni.
Denne er fin som aperitiff og til retter med sik og sjømat samt lyst kjøtt.

Hola Cava Brut Pink er produsert på Xarel·lo, Macabeo og Pinot Noir, har vært lagret i 12 måneder og har litt mer sukker enn sin tørre bror.
Den har en frisk aroma av røde bær, rips, bringebær, litt sitrus, litt florale toner og hint av krydder. Den er fin og fruktig på smak, harmoniske toner av rød frukt, godt balansert.
Også fin som aperitiff men passer godt til lyst kjøtt.

To flotte cavaer til en meget overkommelig pris, passer godt i sommer! Salud!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: