Verrocchio Prosecco Extra Dry

Et lite vintips i miniformat i dag: Verrocchio Prosecco Extra Dry er perfekt å ta med seg på fest, sette frem som aperitiff på bordet hvis man er vert eller ta med seg på tur.

Verrocchio navnet er inspirert av en Italiensk skulptør fra det 15. århundre som brukte artistnavnet Verrocchio. Han jobbet også som en  gullsmed og kunstmaler.
Hans mest kjente elever fra verkstedet sitt var blant annet Leonardo da Vinci og Botticelli, og han hadde også en påvirkning på den store Michelangelo.

Akkurat som kunstneren Verrocchio var en mentor og lærer som støttet utviklingen av mange berømte kunstnere i Italia i den viktigste epoken av kunstens tid, ønsker Verrocchio Wines å tilby viner som tillater vinelskere å lære mer, utforske og utvikle sin interesse for den fantastiske vinregionen Veneto i Italia – til en bra valør.
Deres utvalg inneholder de viktigste klassikerne fra regionen, i tillegg til noen ekstra nøye utvalgte viner.

Vinen er lagd på charmat-metoden og består av følgende druer: Glera 85%, Pinot Grigio 5%, Chardonnay 5%, Pinot Nero 5%.

Den er frisk og umiddelbar på lukt, fruktig fin aroma med eple, pære og sitrus, litt søtlige melontoner. Fin mousse og godt fruktpreg på smak, balanserte toner mellom frukt og syre. Typeriktig og god prosecco!

Hvis jeg skulle giftet meg igjen skulle jeg satt frem en slik til hver av gjestene ved plassene deres før middagen, en genial stemningssetter (hør for deg «poffene» ettersom hver gjest åpner flaskene)!

Produktet er tilsendt

Reklamer

Tagget:, , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: