The Nature Reserve 2016

The Nature Reserve 2016 kom i fjor høst i 2015-årgang på vinmonopolet og jeg syns den var en liten godbit, det er derfor moro å prøve 2016-årgangen i dag! Dette er en da Fairtrade sertifisert rødvin fra Sør-Afrika.

The Nature Reserve er en vin fra vinhuset Cape Wine Company i Western Cape i Sør Afrika, selv om vinhuset ikke ble etablert før 2010 har familien lang historie i området; Pieter Erasmus dro fra Nederland så langt tilbake som i 1693 til Sør-Afrika for å bosette seg, der overtok han gården De Groenenbergh i Wagenmakersvallei i Drakenstein (Paarl).

img_5870

I dag er det Erlank Erasmus som driver gården som har blitt en vingård, han fokuserer på å produsere kvalitetsviner som viser skikkelig terroir og styrker lokalsamfunnet ved å jobe for likestilling og rettferdighet for arbeiderne sine via Fairtrade. Noe av inntekten til vinene går til nettopp det formålet.

Vinen er produsert på 90% Shiraz og 10% grenache.

Vinen har det karakteristiske shiraz-pepper preget på aromaen, mørk og innbydende. Man kjenner også fruktige toner av mørke bær og andre krydderier, hint av eik. Smaken er rund og saftig, godt integrert frukt og krydder med en lang og strukturert ettersmak.

Jeg syns vinen er meget god ift. prisen, super å ha liggende til all type kjøttmat i sommer!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: