Pasqua 11 Minutes Rosé 2016

Pasqua 11 Minutes Rosé 2016 er en nyhet på vinmonopolet, og se på denne nydelige flasken da dere:

Historien til Pasqua startet i Verona, i 1925 med brødrene Pasqua (I 2015 feiret Pasqua 90 års jubileum!).
I dag pågår en gradvis overtakelse fra 2. generasjon (de tre brødrene Giorgio, Carlo og Umberto Pasqua) til en ung 3. generasjon.
Riccardo Pasqua er nå leder for global markedsføring samt det nord-amerikanske markedet, Cecilia Pasqua reiser verden rundt som Pasquas vinambassadør, Carlotta Pasqua er ansvarlig for PR og Giovanni Nordera er ansvarlig for produksjonen.

Pasqua sin vingård ble bygget i 1993 med den mest moderne teknologien og befinner seg i San. Felice, nord-øst fra Verona. Pasqua eier 60 hektar med vinmark og har livslange kontrakter med dedikerte druedyrkere i Valpolicella-området, men også i Puglia og på Sicilia.

Det er mange grunner til at vinen heter “11 minutes”: 11 minutters skallkontakt, 11 minutter er for vinprodusenten den optimale tiden for å gi vinen den bleke lakserosa fargen, 11 minutter er tiden det tar for traktoren å frakte de høstede druene fra vinmarkene til kjelleren.
«11 minutes» er inspirert av Paulo Coelho’s bok «11 minutter», der det refereres til at 11 minutter er den optimale tiden for sex.
Den nydelige etiketten er inspirert av et dikt av den kjente romanske poeten Catullo; «Odi et Amo». ‘’Jeg hater og jeg elsker. Hvorfor gjøre dette, spør du kanskje? Jeg vet ikke, men jeg føler det skje og jeg plages’’.
Damen på etiketten er Lesbo; Catullos muse. Catullo er en av Italias mest kjente diktere fra år 84 AC. Dagens ord «lesbisk» kommer fra Catullos muse; Lesbo.

Vinen er produsert på Corvina 50%, Trebbiano di Lugana (Turbiana) 25%, Syrah 15%, Carmenère 10% og har ligget på bunnfall i 3-4 måneder før filtrering og flasking.

Vinen har en fruktig og fin aroma, litt parfymerte toner av blomster, røde bær og frukt og noe krydder. Den er frisk og fruktig på smak, delikat frukt, deilig struktur og god syre, tørr finish. Ganske syredrevet.

En god rosèvin verd pengene, drikk gjerne til salater, rød fisk og annet lyst kjøtt samt alene.

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: