Denim American Zinfandel 2015

Jeg blir bare mer og mer glad i zinfandelbaserte viner, spesielt nå i heiteste grillmatsesongen. Denim American Zinfandel 2015 er et godt eksempel på en slik vin som er ypperlig å kaste på bordet sammen med grillmaten.

Denne vinen er produsert av et stort selskap som produserer viner fra hele verden, de to mennene i bresjen for Mare Magnum jobber med kvalitetsprodusenter for å kunne spre kvalitetsviner til en rimelig pris.
Jeg har smakt en del viner fra de og syns absolutt det er et selskap å holde øye med, de vinene jeg har smakt har vært fall hatt «bang for the bucks»!

I følge produsenten er denne vinen som en jeans, den passer alle anledninger.

Druene til kommer fra Lodi, California, et ypperlig sted å gro zinfandel i mine øyne, og er lagret noen måneder på eikefat.

Vinen har en aroma av mørke modne bær, typisk zinfandel med skogsbær, solbær, krydder og hint av fat. Den er saftig og fyldig med god frukt, litt struktur med krydder og litt mokka i avslutningen.

Dette er en super sommervin, perfekt til grillmat, pølser og spareribs, hamburger og annet kjøtt. Godt kjøp for alle som elsker zinfandelstilen og kjøtt!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: