J. Laurens Les Graimenous Crémant de Limoux 2015

Selv om vi beveger oss ut i august betyr ikke det at vi skal slutte å drikke musserende vin – musserende vin er fint året rundt! I dag ser vi på J. Laurens Les Graimenous Crémant de Limoux 2015!

Dagens vin er en musserende vin fra sør i Frankrike, nærmere bestemt Limoux. J J. Laurens Les Graimenous Crémant de Limoux 2015 er en tête de cuvee, dvs. fra den første pressingen av druene og uttrykket gjenspeiler gjerne kvalitet i et produkt!

Domaine J. Laurens er i dag kjent for å lage kvalitetsvin i Sør-Frankrike, de bruker minimalt med kjemikalier i produksjonen og fokuserer på å bevare miljøet og det biologiske mangfoldet.
Michel Dervin kom opprinnelig fra Champagne, han likte ikke pris-utviklingen i området og mente at det var for dyrt i forhold til kvalitet.
Han brukte lang tid på å analysere hvor man kunne finne vinmarker rimeligere, men hvor kvaliteten kunne være like god. Han kjøpte derfor vinmarker nær den lille landsbyen La Digne d’Aval i Limoux. Han har i dag over 30 hektar med vinmarker.

Vinen har en aroma av gul frukt, gule epler, frisk og fin med deilig hint av brødbakst i bakgrunnen. Den er fruktig og kremet i munnen, fin syre og sitter lenge i munnen. Behagelig sødme som balanseres godt av en tørr utgang.

Meget god cremant, her får man en moden champagnefølelse til halve prisen! denne nytes gjerne alene eller til fisk, sjømat, fingermat eller lignende.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: