Footsteps California Cabernet Sauvignon

I dag skal vi se på en ekte sensommer vin: Footsteps California Cabernet Sauvignon er perfekt til grillmat og litt kraftigere kjøttmat nå som det lir ut i august!

Jeg går oftere og oftere til amerikansk vin når det kommer til kraftige kjøttretter (og her i huset er vi ekte kjøttspisere), det er så deilig med en kraftig rødvin til!
Boksen er inspirert av det lette surfelivet i California, såkalt chill. Ideen er vel at man skal gå i fotsporene til de fine surferne i solnedgangen foran Golden Gate i San Fransisco.

Som dere sikkert skjønner er den produsert på cabernet Sauvignon og en del av den er modnet på eikefat. Tommel opp for forseggjort boksvin!

Den har en deilig aroma av modne mørke bær, litt skogsbær, eik og vanilje. Den er rund og rik på smak, behagelig fyldig med god frukt. Lang og fin smak med litt eik i ettersmaken.

Denne er super alene, perfekt til en kosekveld foran tv`en eller med en god bok. Passer også som nevnt til klassiske kjøttretter som hamburger, spareribs og annen grillmat, pizza og alle typer kjøtt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: