Masi Passo Doble 2015

De fleste tenker Italia når de hører Masi, men i dag skal vi se på en vin fra Masi som ikke er fra Italia. Masi Passo Doble 2015 kommer nemlig fra Argentina og kommer nå i ny årgang!

Masi Tupungato er navnet på Masis Argentinske prosjekt og La Arboleda Masi Tupungato ligger ved Tupungato i Mendozaregionen.
Rundt den 140 hektar store eiendommen bestående av mye vulkansk jordsmonn har de 11 små åser, et stort spektrum av ulike dyre- og plantearter samt insekter, noen vil kalle det en oase av biologisk mangfold.
Her har de blandet Argentinsk natur og Italiensk stil; Malbec, Torrontés, Pinot Grigio og Corvina, alt økologisk såklart.

Vinene fra Tupungato er produsert på den Italienske appassimento-metoden med tørkede druer. I Masi Passo Doble 2015 (bestående av Malbec, Corvina og Merlot) er Corvinadruene lett tørket.

Vinen har en spennende og innbydende aroma av mørke bær, kirsebær, skogsbær, tørket frukt og krydder. Den er rik og ganske fyldig, god frukt og tydelige tanniner. Lang og varm ettersmak som sitter godt.
Du må prøve denne vinen til kjøtt, da forandrer den totalt karakter og blir silkemyk i munnen, noen som sa kjøttvin?!

Jeg må si jeg ble overrasket da jeg så prisen på denne vinen, jeg kunne lett lagt på noen 20`ere på den, meget godt kjøp. Drikk til kjøttretter og grillmat i sommer og i høst! (Finnes på mange pol)

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: