Dom. de la Villaudière Sancerre 2015

Dette blir muligens sommerens siste rosèflaske, men den som venter lenge venter på noe godt… Dom. de la Villaudière Sancerre 2015 tåler faktisk også to år i kjelleren i motsetning til mange andre rosaviner.

Domaine de la Villaudière ligger på toppen av en ås med utsikt ned på landsbyen Verdigny, vingården drives av Jean-Marie Reverdy, konen Catherine, sønnen Guillaume og etter hvert sønn nr. 2; Baptiste.
Den 15 hektar store vingården har blir gitt videre gjennom generasjoner, og man kan godt forstå hvorfor en blir forelsket i det flotte landskapet og vinen i Sancerre.

Familien har en klassisk og fin filosofi med å kombinere tradisjon og innovasjon i produksjonen, man ser ofte at det er en bra oppskrift.
Hvis du ikke er klar over det så betyr «& fils» og sønner, det er altså klart og tydelig at dette er et generasjonsvinhus.

Vinen er produsert på 100% pinot noir.

Vinen har en aroma av røde og mørke bær, fine florale toner, urter og litt jordlige hint. Den er fyldig og konsentrert, har god frukt og balanserende syre, lang og god ettersmak.
En rosèvin som virkelig viser at sancerre har kvalitet å by på av rosa varianter, godt kjøp!

Drikk til kylling, svin, laks, grønnsaker og fiskeretter. Er du modig så prøv den til lam, den har faktisk strukturen nok til å takle det.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: