Two Brothers Brewery.

I September fikk jeg klørne mine i 4 nye øl på vinmonopolet fra Two Brothers Brewery i USA:

Two Brothers Brewery er logisk nok et bryggeri startet av to brødre, Amerikanske Jim og Jason Ebel har nå brygget øl lidenskapelig i over 20 år!
De begynte med bestefarens melketanker som de konverterte til gjæringskar, men tomannsprosjektet vokste seg fort til en livsstil som nå består av et stort firma, toppmoderne utstyr, et stort vareutvalg og mange dedikerte ansatte.
De har allikevel ikke falt i den samme fellen som mange andre, den hvor kvantitet og penger betyr alt. Two Brothers holder produksjonen nede og kvaliteten på et toppnivå.

Som ett av de første craftbeer bryggeriene i Illinois tar de fortsatt vare på hver enkelt øldrikker, de arrangerer alt fra turer på bryggeriet, til middager og konserter. Er du i Chicagoområdet så er det nok verd å stikke en tur innom hos disse dedikerte ølmakerne!

Ølene som nå har inntatt vinmonopolet er som følger: Two Brothers Ebels Weiss, Two Brothers Domain DuPage, Two Brothers Praire Path Golden Ale og Two Brothers Wobble IPA. Prisen ligger på mellom 42,60 og 47,50 for alle 4.

Ebels Weiss er brygget som en autentisk tysk hefeweizen, ufiltrert.
Den har et mildt og fint inntrykk på nesen, krydret og typeriktig aroma. Den har en god munnfølelse, riktig kremet og balansert. Frisk og balansert smak av banan, krydderbrød og nellik, deilig maltsødme.
En meget bra amerikansk utgave av den tyske varianten.

Domain DuPage er flaggskipet til Two Brothers, det er et fransk land øl eller saison, inspirert av tiden brødrene bodde i Frankrike.
Ølet har en behagelig aroma av lys karamell, litt røstet malt og brød. Kremet og fin i munnen, fremstår meget godt balansert. Fint saisonpreg med litt brød, karamell og jordlige toner.

Praire Path Golden Ale er en glutenfri golden ale i belgisk stil.
Den er lys og lett på aroma, litt kornpreg, brød, sitrus og hint av krydder. Den er Balansert, har et godt søtlig kornpreg også på smak, fruktig og sitrustoner.
Et meget godt glutenfritt alternativ.

Wobble IPA har en kompleks og deilig ipa-aroma, fruktig med godt sitruspreg og lukt av barnåler. Den er meget godt balansert mellom frukt og bitterhet, godt humlepreg med sitrus lang og parfymert ettersmak.
Dette ble min favoritt som IPA-fan, en meget god variant!

Konklusjonen etter å ha smakt de fire ølene til Two Brothers er at alle fremstår meget balansert og av høy kvalitet. De er typeriktige og jeg vil si at de er veldig godt priset, godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: