L’Armangia Barbera d’Asti 2016

 L’Armangia Barbera d’Asti 2016 kommer fra en liten idyllisk vingård ved navn l`Armangia med 10 hektar vinmark i Canelli, Moasca, San Marzano Oliveto og Castel Boglione, Piemonte.

DSC_0021

Vingården ble etablert i 1988 av Giovani, en mann med mange forfedre innen vinbransjen: allerede på 1700-tallet har man funnet beviser for at slektningene hans dyrket druer til vin i Canelli.
Han driver vinhuset sammen med kona og de produserte sin første vin i 1993, de startet med hvitvinsproduksjon og utvidet med sin første barbera i 1999.

 DSC_0022.JPG

De driver en gård tuftet på biodiversitet med et stort fokus på respekt for naturen, de unngår kunstig gjødsel, unngår å forstyrre den lokale faunaen i vinmarken og sulfitter tilsettes vinene med forsiktighet. Naturlig er kodeordet i alle prosessene på gården.

Vinen har en aroma av røde bær, kirsebær, jordbær, litt florale hint og urter. Smaken er ung og fruktig, den har et friskt syrepreg og integrerte tanniner, halvlang avslutning med urtepreg.

Denne er flott nå som julematen begynner å komme, prøv den til litt fet mat som for eksempel ribbe, denne vinen er en super ganerensker!

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: