Walldorf Riesling Trocken 2016

Man kommer ikke utenom Riesling når man ser på viner til julemat, disse syrefriske vinene fra Tyskland kutter gjennom ribbefett, takler røkt pinnekjøtt og komplimenterer kalkun som ingen annen. Walldorf Riesling Trocken 2016 er en ny flott vin som kom i perfekt tid til jul.

Vinmaker Max Dexheimer er 5. generasjons vinmaker i Saulheim, Rheinhessen. Han er 25 år og tok over vingården i 2012, vinene på gården produseres på biodynamiske prinsipper og han har allerede fått meget gode tilbakemeldinger på de klassiske vinene sine.
Det har kommet flere viner fra dette vinhuset på vinmonopolet nå i høst, fra musserende vin til klassikere som riesling og weissburgunder til rødvin.

Halvparten av vinen har ligget på tysk eik, resten på stål. Hva gjorde du den 8. oktober i fjor? Da ble druene håndplukket hos Weingut Walldorf Paffenhof.

Vinen har en frisk og fruktig aroma av sitrus, lime, grønne epler og et elegant mineralpreg vi elsker med tysk riesling. Den er slank, frisk og konsentrert på smak, god syre og den sitter godt i munnen.

En fin og typeriktig riesling, en slik trenger du minst en av i julen!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: