Juleølsmaking 2017, del 2.

Det måtte bli mer juleølsmaking før jul med så mye å velge mellom som det er i år!

Midtfyns Belgian Christmas Blonde er et rikt lyst øl med preg av søtlig malt, karamell, sitrus og krydder. Kremet og fin konsistens, god balanse mellom frisk sitrus og deilig karamell. Passer ypperlig til den tradisjonelle julematen som julepølse, spekemat osv.

Midtfyns Jule Stout har en fin aroma av mørk, røstet malt, kaffe, karamell og krydder. Den har fint skum og fylde og en deilig bitterhet i avslutningen. Godt balansert! Passer til sterke oster og sjokoladedesserter.

St Feuillien Nöel har en kompleks aroma av krydder, karamell, sjokolade, kakao og nøtter. Den er god og kremet, fint skum. Smaken følger nesen, komplekse smaker. Et spesielt øl, passer godt til spekemat og røkt ost.

Hornbeer Winterporter har en innbydende aroma, her finner man røstet malt, honning, karamell og sjokolade. Det er utrolig rundt og fint på smak, fyldig med godt kaffepreg og balanserende sødme. Et veldig godt øl, dette kan gjerne også lagres for mer kompleksitet.

Hornbeer Helge Barley Wine har en spennende aroma, mye frukt med røde bær og sitrus. Det er syrlig og fruktig, godt balansert på smak. En utrolig kul og vellykket barleywine med kirsebær! Dessertvin, prøv til sjokoladedesserter med friske bær.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: