Dimazzo Prosecco Brut

Vi må bare begynne å se litt mer på musserende viner til jul, i festmåneden desember kan man lette unne seg både champagne, prosecco, cava, cremant eller andre spennede bobler fra f.eks. England. I dag skal vi se på en prosecco, nærmere bestemt Dimazzo Prosecco Brut!

Dimazzo er et vinhus i Italia med lang historie i vinmaking. De henter druene til proseccoen fra Salgareda, i hjertet av Veneto.
Dette er et historisk viktig område i Italia, og hvor kulturen til prosecco stammer fra. Her er jordsmonnet høyt på mineraler hvilket gir vinen et litt mer komplekst uttrykk.

Proseccoer i denne prisklassen er supre som vertinnegaver, jeg tar ofte med en flaske til venninner i helgene, da blir det god stemning!
Passer også godt til lette lunsjer, gjerne med et italiensk preg. Hva med å jazze opp kalkunrestene med litt gode tomater, mozzarella og pesto?

Vinen har en frisk og fruktig aroma av epler, pære, honningblomster og hvit steinfrukt. Den er rund og fruktig på smak, modne frukttoner av eple og pære og en lett tørr utgang.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: