Grevinnen og Hovmesterens røde og hvite.

Grevinnen & Hovmesteren Hvitvin 2016 og Grevinnen & Hovmesteren Hovmesterens utvalgte Rødvin 2016 har blitt juleklassikere for mange når det kommer til vin i julen (den hvite er ny), de finnes på ganske mange vinmonopol så hvis du ikke har kjøpt de har du antageligvis sett de!

En undersøkelse i 2004 viser at nesten syv av ti nordmenn (68,3 %) «må» se Grevinnen og Hovmesteren i julen. I 2003 ble programmet lille julaften sett av 1,4 millioner TV-seere.
Der 90. Geburtstag eller Dinner for One som sketsjen originalt heter har i år 53 års jubileum, den har vært i Guinness rekordbok for «mest repeterte TV-sketsj noensinne» og har ikke bare kultstatus i Norge men også i Tyskland, Østerrike og Sveits. Den vises også tradisjonelt på nyttårsaften blant annet i Australia og Sør-Afrika, så man kan godt si den er viden kjent.

Rødvinen er produsert på feelgood-druene Cabernet Sauvignon og Merlot og den har behagelige 13% alkohol, opprinnelseslandet er Italia, nærmere bestemt Puglia.

Vinen har en behagelig og fruktig aroma av røde bær, medium fyldig og hint av vanilje. Meget snill i munnen med elegant fruktighet. En vin som både er lett å drikke alene men også passer godt til smakfulle kjøttretter. Akkurat nok sødme til ribbe!
Godt kjøp til jul.

Hvitvinen er produsert på tysk riesling.

Vinen har en frisk og fruktig aroma, fine toner av eple og sitrus, hint av tropisk frukt. Den er tørr, typeriktig preg av eple og sitrus, litt mineralsk avslutning. En flott riesling, meget sympatisk priset.
Passer godt til fisk og sjømat, lyst kjøtt og alene.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: