3 gløgg fra Blossa.

Gløgg hører julen med, her er 3 flotte valg fra svenske Blossa til jul!

Man tenker kanskje ikke over at Svenskene har lang glöggtradisjon, en ser jo de flaskene med sukkervann som kalles glögg på matbutikken hvis man er på harryhandel før jul men at de faktisk produserer mange kvalitetsgløgger har hvert fall ikke jeg funnet ut før de to siste årene.
Blossa er et eksempel på dette og de har funnet veien til vinmonopolet, de har produsert gløgg på ekte vin og krydder i nærmere 150 år med en hemmelig oppskrift.

«Det faktum at vi benytter ekte vin, betyr at gløggen beholder sin karakteristiske og fyldige vinsmak, som er viktig for Blossa», sier Åsa Orsvärn, Chief Blender hos Blossa.
I 25 år har Åsa med stor suksess og lidenskap blandet Blossa gløgg, og er en av verdens ledende på sitt felt. Åsa vet hva som kreves for å produsere en gløgg med perfekt balanse og søte krydder som gir den riktige julestemningen.

Blossa Alkoholfri Glögg passer godt for barn, de som skal kjøre, gravide og andre som ikke vil ha gløgg med alkohol. Den er produsert på vanlig vin, men avalkoholisert.
Den er fruktig og fin, har et godt krydderpreg både på nese og i munn, søtlig og god.

Blossa Vinglögg er en økologisk gløgg på 10% alkohol. Den har en fruktig aroma med deilige juledufter som pepperkake, nellik og kardemomme. Den er fruktig og rik på smak med god sødme og kryddertoner.

Den unike blanding av krydder inkludert fersk nellik, kardemomme og ingefær kommer fra utvalgte dyrkere i land som Kina og Guatemala. Krydder testes og kjøpes i perioden mellom august og september før den aktuelle julesesongen. Krydderne ekstraheres deretter i alkohol i 4 uker, etterfulgt av en 4 måneders modning av krydderblandingen.

Så, rosinen i pølsa: Blossa Trestjärnig Guld Spetsad Starkvinsglögg! Dette er en gløgg som er oppspritet med Cognac!

Den har en kompleks aroma, mye krydder, sjokolade, typiske juledufter og hint av fat. Den er rik og fruktig på smak, smaker klassisk gløgg, tørket frukt med et deilig cognacpreg. Denne er super å sippe til julens konfekt og kan serveres som avec til kaffen. Årets nyhet fra Sverige?

 

Produktene er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: