Neleman 30 Wishes Tempranillo

Hva har en nederlandsk veganer og årets vinjulegave fra Spania til felles? Jo, det er han som har lagd Neleman 30 Wishes Tempranillo!

Det er Derrick Neleman som står bak denne vinen, en meget miljøvennlig ung mann som har byttet beite fra vinimportør Holland til vinprodusent i Spania.
Neleman lager nå vin fra sin egen vinmark i Valencia og den biodynamiske jordbruksutdannelsen han tok i hjemlandet kommer godt med.

Jeg syns det er utrolig kult når vinprodusenter klarer å kombinere lekenhet med seriøsitet, se på denne kule flaska! Hvor perfekt er det ikke å ha et par slike flasker stående å bare fylle ut ettersom gavebehovet melder seg? Hvem vet når du trenger en fin gave til Iguana day!

Men innholdet er dødsseriøst, vinen er produsert på 100% tempranillo, eller tinto del pais som de lokale kaller druen. Som alle viner importøren av denne vinen importerer er den økologisk, spontangjæret og uten unødvendige tilsetninger. Den inneholder 13.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter.

Vinen har en frisk aroma av mørke bær, bjørnebær, urter og et kjølig krydderpreg. Den er frisk og fyldig på smak, har fin syre, god frukt og slepne tanniner. Tørr og god ettersmak.

Denne passer godt til kjøttretter, gjerne av den tyngre typen. Flott julevin, kjøp en i gave og en til deg selv! (Er du i nærheten av Lillestrøm så plukk den gjerne opp på polet der, ellers kan den selvfølgelig bestilles)

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: