Ch. Saint-Maur Rosé 2017

Rosèvin i januar? Tjaa, jo Ch. Saint-Maur Rosé 2017 funket utrolig godt til en kyllingmiddag vi hadde i midten av måneden og vi kunne konkludere med at rosèvin er helårsvin!

Vinmakeren Roger Zannier som allerede drev Quinta do Pessegueiro tok på seg en stor utfordring etter 30 år i vinoasen Dourodalen i Portogal.
Han tok på seg å gjøre Château Saint-Maur til et av de beste vinhusene i Provence!
Ca. 10 km fra Saint-Tropez, i Cogolin, ligger fjellmassivet Maure, det imponerende slettelandskapet og ruinene av Grimaudslottet. Her ligger også landsbyen og vinmarkene mellom kratt og korkeiktrær.

Vinhuset får navnet sitt fra det gamle klosteret på eiendommen og jeg vil også tipse dere om å bruke denne geniale nettsiden hvis dere vil besøke den flotte vingården, her kan du booke besøk, vinsmaking og vin!

Vinen har følgende druesammensetning: Carignan 20%, Cinsault 30%, Grenache 30% og Merlot 20%. Den har spenstige 12.5% alkohol og behagelige 2 gram restsukker.

Vinen har en utrolig fin aroma av røde bær, klassisk sør-fransk preg, litt urter og milde krydder. Den er både mild og kompleks på engang, rund og behagelig i munnen, har en passe frisk struktur og sitter godt i munnen. God frukt og godt balansert.

En skikkelig sommerfugl i vinterland, absolutt verd prisen! Prøv den til vinterens lyse kjøttretter, grønnsaker og salater.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: