Silent Pool Gin

I dag skal vi se på en utrolig flott gin fra Storbritannia; Silent Pool Gin! (Legg også merke til det ekstremt flotte designet på flasken, det er inspirert av en viss innsjø, urtene brukt og en legende vi ser nærmere på under bildet!)

Silent Pool er et moderne destilleri, det ble startet av en gruppe dedikerte venner som ville lage ekte håndverksvare. Dette gjorde de i Duke of Northumberland’s Albury Estate, en gammel herregård. Selvfølgelig ikke langt unna selve Silent Pool, en kjent innsjø i Surrey, hvor de får vannet sitt fra.
Her sies det at det en gang badet en ung kvinne naken, hvorpå en prins kom og så henne. Han ville bare snakke med henne da hun var så strålende vakker, dessverre ble hun skremt og svømte ut på midten av innsjøen og druknet. Ropene hennes kan visstnok fortsatt høres ved midnatt. Heldigvis er Silent pool GIN ikke en tragisk historie, heller en gladsak.

Gin`en er produsert med hele 24 unike urter, hvor de i starten brukte mange måneder til ett år på å velge ut de ulike smakskomponentene og den beste måten å produsere produktet på. Blant urtene brukt er blant annet kaffir lime, kamille, honning, lavender og pære, kardemomme, lakris…
Den vant i fjor sølv i International Wine & Spirit Competition i London, en stor ære, og de har også både gull, sølv og bronse fra tidligere år.

Gin`en har en mild og fin aroma, komplekse toner av krydder, florale hint, sitrus, hint av honning. Den er rik på smak, kompleks, har et unikt krydderbilde med en spennende honning/lime kombinasjon bak det klassiske gin preget.
Et utrolig kul gin, jeg har blitt ganske så fan av dette brennevinsproduktet de siste årene og dette var et virkelig unikt og fresht innslag!  Håper på å se flere Silent Pool produkter i Norge i tiden fremover.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: