Brewdog Clockwork Tangerine.

I dag skal vi se på en nyhet som er dagligvarebasert og ikke på vinmonopolet, kryss i taket! Brewdog Clockwork Tangerine kommer til en velassortert dagligvarebutikk nær deg, om den allerede ikke er der. Jeg har også observert den på Gulating Lillehammer. Norge er det første markedet den kommer til, PERFEKT til påske!

«I utgangspunktet er ølet ment som et årlig sesongøl med lansering på vårparten, men BrewDog ønsket å ha produktet tilgjengelig til påske. Påske er synonymt med appelsiner, noe dette ølet bærer store referanser til i både aroma og smak.
BrewDog er et kjent navn hos norske forbrukere og har vært i det norske markedet siden 2008. De senere årene har fokuset fra BrewDog vært på øl med høyere alkohol, dette har ført til at ikke har blitt lansert et nytt øl med dagligvarestyrke fra BrewDog siden 2016! Flere nyheter i dagligvarestyrke ventes utover våren.» Kan man lese hos importøren.

Ølet har en frisk og fruktig aroma, tydelig sitrustoner, deilige furuassosiasjoner og et behagelig humlepreg. Lett å drikke og lett å like på smak. Godt balansert øl med tydelig mandarinpreg og behagelig frukt og humle.
Tar gjerne en eller fem av disse i solveggen i påsken.

Les flere poster om Brewdog her!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: