Kimerud Hillside Gin

Dere husker kanskje at jeg skrev om norske Kimerud og produktene deres da de inngikk en avtale med Altia tidligere i år? Vel, nå har de jammen meg kommet med enda et spennende produkt: Kimerud Hillside Gin!

Kimerud Hillside Aged Gin er en dobbelt cask gin, som har ligget 6 måneder på sherryfat og franske eikefat, som tidligere har inneholdt Håvaldsen Akevitt. Dere husker Håvaldsen? Norges eneste triple cask og helt nydelig på smak.

Og flott på smak er også denne, Kimerud tar ingen snarveier når de produserer brennevin og det merkes. Av ingredienser kan man liste Einebær, koriander, kvann, rosenrot, valnøtt, mint, ingefær, appelsinskall og sitronskall som bidrar til kompleksiteten, ikke minst fatlagringen som har mye å si for slik type drikk. Her får man både gin- og akevittassosiasjoner, fine sødmetoner fra fatene, balanserte smaker av einebær og krydder, lang ettersmak. En match made in heaven og nok et bevis på at norske destillatører kan.

Denne er veldig god å nyte alene, gjerne over lang tid. Men den anbefales også å blandes med Fever Tree Cola Tonic water, det har jeg ikke fått prøvd enda, men det står på listen.
Har du smakt denne, i så fall hva syns du?

Produktet er tilsendt

En kommentar til «Kimerud Hillside Gin»

  1. Tilbaketråkk: Fredagscocktail: Hillside Negroni. – Vinhøna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: