Beringer Knights Valley Cabernet Sauvignon 2014

Denne vinen får du dessverre ikke tak i til påske, men ta gjerne å bestill den i nettbutikken eller på ditt lokale vinmonopol – så har du noe å se frem til når påsken er over! Beringer Knights Valley Cabernet Sauvignon 2014 er en liten Amerikansk perle som heldigvis unnslapp de store skogbrannene som herjet i Sonoma og Napa i fjor!

Familien Beringer har eid vinmarker i Knights Valley siden midten av 60-tallet, de begynte å bruke navnet på flaskene i 1974 og i 1983 fikk endelig området sin godkjente American Viticulture Area (AVA). Og at Beringerfamilien har god erfaring og eier god fremsynthet er ingen hemmelighet, Beringer Vinyards er Californias eldste vingård som fortsatt er i drift!

Jacob Beringer seilte fra Tyskland i 1868 og etter et lite opphold i urbane New York satte han kursen mot det mindre befolkede California. Napa Valley skulle ha ganske likt jordsmonn som de var vant til hjemme i Tyskland, der ville han og broren Frederick satse på vin. De kjøpte dermed 87 hektar vinmark og ble en av Napa`s første vinprodusenter.

De ble «de første» til mange ting i California innen vinindustrien, en av tingene vi skal være glade for i dag er at de startet tradisjonen med vingårdsbesøk med smaking! En annen ting de kan være veldig stolte av er å være de første (og eneste) som har hatt både en rød- og hvitvin som har blitt kåret #1 Wine of the Year av Wine Spectator Magazine!

Druesammensetningen er som følger: Cabernet Sauvignon 87%, Merlot 5%, Cabernet Franc 6% og Petit Verdot 2%. Alkoholprosent: 14%.

Vinen har en konsentrert, kompleks og rik aroma av mørke bær, solbær, plommer, søtlig tobakk, krydder og sjokolade. Den er fyldig og rik i munnen, har meget god frukt, integrerte tanniner og en lang, tørr ettersmak.
En utrolig flott rødvin fra solfylte California og Beringer, en vin man kan nyte alene i timesvis eller til et godt stykke kjøtt. Den tåler også hvert fall 8 år i kjelleren.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: