2 røde til påske fra Lindeman`s.

Som en venninne sa da hun så de to vinkartongene jeg hadde tatt med til en hyggelig aften; «Lindeman`s ja, det er jo to trygge valg som alltid fungerer», og det stemmer. Australske Lindeman`s har en allround god kvalitet til en god pris, noe veldig mange nordmenn har oppdaget.
Lindeman`s har de siste årene forandret litt på oppskriften sin i forhold til endringene i vinpreferansene til folk, men i motsetning til mange andre har de valgt å øke fyldigheten og dybden i vinen med moderne produksjonsmetoder, ikke økt sukker.

Lindeman’s Shiraz Cabernet 2017  er produsert på 60% Shiraz og resten Cabernet Sauvignon, denne årgangen kommer nå med redusert sukkerinnhold.

Vinen har en behagelig aroma av mørke bær, moreller, kirsebær, litt skogsbær og litt urter. Den er ren og fruktig på smak, et godt bærpreg med litt lakris og urter i ettersmaken.
En allround vin som gjerne pares til kjøtt, både storfe, svin, lam og vilt!

Lindeman’s Bin 45 Cabernet Sauvignon 2017 (100% Cabernet) er en del av Lindeman`s Bin-serie, viner som skal være lette å like, lette å drikke. Denne har også toppet lister på pappviner tidligere og har litt mer kompleksitet enn mange andre boksviner da den har hatt litt tid på fat.

Vinen har en aroma av modne mørke bær, skogsbær, solbær og litt krydder og urter. Den er rund og fin på smak, såkalt smooth, fint bærpreg med en litt krydret utgang.
Dette er også en god allround vin, god alene og god til kjøtt!

Disse vinene finnes på de aller fleste vinmonopol  og er lette å finne til påsken!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: