Witches Falls Granite Belt Cabernet Sauvignon 2015

Witches Falls Granite Belt Cabernet Sauvignon 2015 er en Australsk rødvin vi skal se litt nærmere på nå som vi går mot grillsesongen, dette er nemlig en skikkelig kjøttvin (Jeg vet at det er mange vegetarianere som misliker at man sier det, men det er dessverre det den passer best til)!

Witches Falls Winery ligger i Tamborine Mountain i utmarken av Gold Coast, her produserer de 3 ulike stiler av viner; Granite Belt, Wild Ferment og Prophecy. De kjøper de fleste av druene sine fra Granite Belt i Queensland, et kjølig område med granitt i jordsmonnet. Det at druene gros høyt over havet (600-1000 meter over havet), klimaet og jorden gjør det ypperlig å dyrke Cabernet Sauvignon der.

Druesammensetningen i vinen er som følger: Pinot Noir 1%, Cabernet Sauvignon 94% og Merlot 5%. Den har vært lagret 15 måneder på franske og amerikanske fat.

Vinen har en aroma av mørk frukt og bær, solbær, kirsebær, krydder og fat. Den er tørr med god fylde og syre, fine tanniner og en godt krydret ettersmak som sitter i lenge. En strukturert og fin kjøttvin!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: