Bod. Latúe Clearly Organic Tempranillo No Sulphur Added 2016

Det har blitt noen naturviner i det siste, et spennende tema for øvrig. Bod. Latúe Clearly Organic Tempranillo No Sulphur Added 2017 er som navnet tilsier en naturlig vin uten tilsatt sulfur, fra Spania.

Bodegas Latúe er et vinhus som er et produkt av kooperativet San Isidro, en gruppe med mer enn 50 års erfaring da de bestemte seg for å lage nevnte vinhus i 2007. De produserer vin på en måte som er best mulig for miljøet i alle ledd og alle vinene er veganske.
Det er over 600 vinbønder som bidrar til vinen som Latúe produserer, beliggenheten er Villanueva de Alcardete i Toledo. Faktisk er de den største produsenten av organisk vin og druejuice i verden!

De produserer to typer av dagens vin (begge organiske); en med sulfur og en uten, den er også blodfersk med sin 2017-årgang og har kun vært på ståltank.

Vinen har en aroma av mørke bær og krydder, tydelig naturvinpreg og lakris. Den er god og fruktig, fint preg av fersk frukt, god syre og balanserte tanniner, fast finish. En god og spennende naturvin, verd pengene.
Drikk til kraftig kjøttretter, vilt og ost.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: