Les Domaines Auriol Blend No. 3 2017

Vi ser på enda en rosa terrassevin i dag, Les Domaines Auriol Blend No. 3 2017 kommer fra det franske vinhuset Les Domaines Auriol som har spesialisert seg på å lage kvalitetsviner etter folks behov. Være seg rosèvin i nedre prissjiktet eller AOC-viner.

Jeg syns designet er rustikk og kult, «handcrafted» er ordet som popper opp i hodet. Man får litt følelsen av å få servert en flaske vin hjemme hos vinmakeren. Vinen kommer forresten fra Languedoc-Roussillon.

Vinen er produsert på 100% grenache og har 12.5% alkohol.

Vinen har et friskt og fruktig preg, delikate røde bær, litt krydder og urter. Den er saftig, ganske konsentrert på smak med spenstig syre og et litt krydret preg, lang ettersmak. Passer veldig godt til hel, godt krydret stekt kylling!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: