To fra Pablo Claro.

Sommer blir jo ansett som hvit- og rosèvinens sesong, men glem ikke grillmaten! Spareribs, hamburger, pølser… Til kraftkost på tallerkenen trenger man kraftkost i glasset. Da kan Pablo Claro Tempranillo 2016 og Pablo Claro Cabernet Sauvignon Graciano Special Selection 2014, begge organiske og sistnevnte biodynamisk, være to gode alternativ!

Dominio de Punctum er et spansk vinhus lokalisert i Las Pedroñeras, i vinregionen La Mancha (DO). De produserer kun organiske og biodynamiske viner og er således et godt forbilde for mange vinhus. Og det er ikke små arealer med miljøvennlige vinmarker de har heller, hele 200 hektar med vinstokker er Fernandezfamilien eiere av.

Pablo Claro er bare en av mange vinlinjer de har, av de 5 forskjellige vinene ser vi på de to som er tilgjengelige i Norge. Vi starter med Pablo Claro Tempranillo 2016:

Vinen er produsert på 100% tempranillo, har 13.5% alkohol og ikke vært innom fat.
Den har en frisk og fruktig aroma, gode toner av røde og mørke bær, saftig og ung. Den er fruktig og ung også på smak, behagelig bærsødme, sitter godt i munnen. Et veldig godt kjøp!

Pablo Claro Cabernet Sauvignon Graciano Special Selection 2014 er produsert på 50/50 Cab. Sauvignon og Graciano. Den har 13.5% alkohol og har ligget 12 måneder på franske fat.
Den har en innbydende aroma av modne mørke bær, krydder og et deilig fatpreg. Den er konsentrert og rik på smak, fyldig med god frukt, sitter godt i munnen med en lang ettersmak med en del fat.
Jeg ser flere skriver at denne vinen er noe overeiket. Ikke for meg, jeg syns denne satt utrolig godt! Anbefales!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: