Spennende gin og kult blandevann!

Det finnes så utrolig mye spennende på ginfronten for tiden, jeg elsker å smake håndverksgin. Det er så mange variasjoner og uttrykk! I dag skal vi se på en tysk gin, ikke minst skal vi se på noen spennende blandevann man kan bruke å eksperimentere med ginen med!

Først Soil & soul handcrafted Riesling Gin. Ja, det er en riesling gin. Den er faktisk tilsatt hele 10% riesling.  Dette gir den et spennende og fruktig preg, den har et vinøst inntrykk både på nesen og på smak. Den er fyldig med en behagelig fedme og god frukt, lang ettersmak med klassiske einebærtoner. Funky å drikke alene, spennende i gin & tonics!

Så blandevann da, double Dutch har kommet med mange kule varianter til Norge nå. Som navnet tilsier kommer det fra Nederland, og faktisk fra et tvillingpar! Joyce og Raissa er de kvinnelige innovatørene bak disse spennende drikkevariantene, de var lei av at ginutvalget økte men ikke blandevannet. Så de gjorde noe med det!
Disse får du kjøpt på velassorterte matbutikker.

Denne tonicen for eksempel har smak av agurk og vannmelon, da kan en også ha de samme råvarene i drinken for å komplimentere den.

Her har vi granateple og basilikum, en utrolig kul smakskombinasjon!

Man kan også putte i ting som man tenker passer til smaken på tonicen, til cranberry & ginger har jeg for eksempel her kjørt på med masse balanserende sitrus.

Skinny tonic water, en litt sunnere variant med mindre sukker enn den originale. Den har jeg paret med gin, granateplejuice og en appelsinskive. Deilig og friskt!

De har også en deilig ingefærøl, her tipser produsenten om å prøve en annen type cocktail:

Drinktips: Dark n’ Stormy:
  1. Fyll et glass med is
  2. 4cl Dark Rum
  3. 1 flaske Double Dutch Ginger Beer
  4. Rør rundt
  5. Legg 1 båt med lime i drinken og server

Den kan absolutt anbefales, denne nøt jeg og min bedre halvdel på terrassen mens det tordnet i det fjerne. Så passende! Del gjerne om du har noen gintips eller cocktailtips!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: