Midtfyns Ginger & Wasabi Pale Ale

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til ølet jeg skal vise dere i dag; Midtfyns Ginger & Wasabi Pale Ale! Altså en øl med smak av ingefær og wasabi…! Heldigvis er jeg eventyrlysten, glad i asiatisk og åpen for det meste….

Ølet har en spennende aroma av nettopp ingefær og wasabi, men også urter, sitrus og hint av malt. Den er frisk og fruktig, leskende og preget av det samme som på aroma. Ikke helt sikker på om jeg hadde orket å drikke flere av den alene, men det er enighet i husholdningen om at alle sushirestauranter med respekt for seg selv bør ta inn denne, for den passet selvfølgelig som fot i hose til sushi, sashimi osv.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: