3 Finger Jack Old Vine Zinfandel

3 Finger Jack Old Vine Zinfandel er en nyhet fra en gammel favoritt, det er en splitter ny zinfandel fra vinhuset som har gitt oss en av mine favoritter Gnarly Head (vi skal for øvrig se på to godbiter fra de i morgen)!

Delicato Family Vineyards er et av de raskest voksende vinselskapene i verden, og kan feire 90 års arv med vinproduksjon og vindruekultivering i California. Delicato har vært familieeid- og drevet siden oppstarten i 1924. Tre generasjoner Indelicato familie har ivaretatt vineriets engasjement i forhold til innovasjon, kvalitet og miljøforvaltning; hjørnesteiner i familiens langsiktige fokus.
Dette er alt med på å styrke Delicato Family Vineyards rykte som en internasjonal leder i vinindustrien.

Vinen er produsert på 95% Zinfandel  og 5% Petite Sirah, enkelte druer fra over 110 år gamle vinstokker og har vært lagret 1 år på en blanding av franske og amerikanske eikefat.

Vinen har fått litt luft i karaffelen når jeg lukter på den. Den har veldig fin og aromatisk nese, innbydende toner av modne mørke bær, sødmefull frukt, litt krydder, vanilje og fat. Den er rik og fyldig på smak, balansert sødme og en rund og fin munnfølelse, lang ettersmak. En vin jeg helst vil sitte og kose meg med alene til en film, men som også passer til kraftige kjøttretter, lam og vilt.
Meget godt kjøp som falt i smak hos Haugen-Kind!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: