Cannonball Merlot 2015

Merlot fra USA, ikke særlig uvanlig, men jeg reflekterte over at jeg ikke har smakt så mye av det selv da jeg smakte denne. Det er lett å gå i pinotfella når det kommer til California. Den deilige, delige pinot fella. Men den var da rett så deilig denne også, jeg kommer hvert fall til å se mer etter amerikansk merlot: Cannonball Merlot 2015!

Vinhuset er rimelig ungt i…vinår..? Det ble etablert i 2006 av et team med folk med lang bakgrunn i vinbransjen. Det er ingen selvmotsigelse å være leken, seriøs og kvalitetsbevisst på én gang. Dette er selve symbolet og filosofien folkene bak Cannonball ønsker å formidle. De hadde et mål om å lage den beste cabernet Sauvignon vinen fra California til under 20$, det klarte de rimelig fort, og de begynte å utvide vinlinjen sin…
Det er Merloten vi som nevnt ser på i dag, laget av en av Californias mest berømte vinmakere, Dennis Hill. Og da er det vel bare å krøke seg i kanonballstilling og kaste seg utfor å se hva den lukter og smaker?

Den har en intens og fruktig nese, deilige toner av mørke bær, kirsebær, plommer, blåbær, varme krydder og hint av fat. Den er konsentrert og rik på smak, moden med bløt frukt, god struktur og en lang og deilig ettersmak med fine krydder og fat.
En utrolig flott merlot.

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: