To flotte spanjoler.

Casa de La Ermita Seleccion Rey Limitada og Casa de La Ermita Crianza må være kremen av høstvin, jeg går ofte mot Spania når jeg skal velge vin til klassisk høstmat. Disse er i tillegg relativt nye og spennende!

Casa De La Ermita  er et rimelig ungt vinhus, det ble startet i 1999. Familien har dog lang fartstid når det kommer til agrikultur. Vinhuset og vinmarkene ligger 700 meter over havet i El Carche, i Jumilla, Murcia.
Logoen på flasken er inspirert av oliventreet på flere hundre år som står ved inngangen til vingården, et symbol på vinhusets drift som er tuftet på gamle tradisjoner og moderne teknologi.

Vinhuset har en veldig «Down to Earth» livsstil hvor de vektlegger minst mulig grad av menneskelig innblanding produksjonsprosessen. Vinen skal «lage seg selv».

Casa de La Ermita Seleccion Rey Limitada er produsert på 45% cabernet Sauvignon, 30% petit verdot og 25% monastrell. Den har vært lagret 1 måned på fat.
Vinen har en deilig og innbydende aroma av modne mørke bær, solbær,  krydder, florale hint og fat. Den er ung og frisk på smak, moden frukt, god syre og tanniner, medium fylde og en lang og strukturert utgang.
Supergod til kjøtt og ost, gjerne litt kraftige saker. God kjøp.

Casa de La Ermita Crianza er produsert på 65% monastrell, 25% tempranillo og 10% cabernet Sauvignon. 9 måneder på fat.
Vinen har en moden og deilig nese, godt fruktpreg av mørke bær, litt tørket frukt, krydder og urter. Den er fruktig og strukturert på smak, god syre og tanniner, godt fruktpreg. Sitter godt og lenge i munnen.
Deilig kjøttvin, gjerne vilt og kraftige gryter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: