De Moncel Brut

I høst smakte jeg en champagne som var utrolig prisverdig, De Moncel Brut kan anbefales både som en hverdagschampagne og til festligere anledninger! Super til fårikål, sjømat som hummer, rømmegrøten, popkorn med smør og som aperitff…

De Moncel Brut kommer fra et av Champagnes eldste kooperativer, COGEVI, som ble grunnlagt i Aÿ i 1921. Sébastien Walasiak er sjefsvinmaker og mannen bak den prisgunstige champagnen. Sébastien har i sine 24 år som sjefsvinmaker utviklet en unik kunnskap og dyktighet.
Lidenskapen for vingårdene bidrar til hans fingerspissfølelse når det kommer til å plukke de beste druene.
Champagne De Moncel består av 15 % av druen Chardonnay, som gir vinen eleganse og finesse, samt 30 % av druen Pinot Noir, som tilfører struktur, og 55 % av druen Pinot Meunier, som gir vinen fruktighet. Druene har vokst på de beste stedene i noen av Champagnes fineste byer.

Vinen har en aroma av gule epler, litt sitrus, florale hint, og brødbakst. Den er kremet og relativt fyldig på smak, god frukt og syre, fint preg av brødtoner i en lang ettersmak. Et meget godt kjøp, en av de beste billigchampagnene jeg har smakt på lenge!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: