Deilig vintertrio fra Oslo Brewing!

I dag ser vi på en deilig trio fra Oslo Brewing som er ypperlig nå i vinter!
Oslo Brewing Co CO1 Imperial Stout Cognac Barrel Aged, Oslo Brewing Co Imperial Stout CA1 Calvados Barrel Aged og Oslo Brewing Co Imperial Stout CA2 Calvados Barrel Aged!


(Disse er relativt nye og ble fort solgt ut, men husk at du kan sette deg på epostliste på nettsidene til vinmonopolet og få beskjed når de kommer på lager igjen!)

Oslo Brewing Co CO1 Imperial Stout Cognac Barrel Aged (15%) er som navnet tilsier en stout som er lagret på cognacfat fra Chateau Montifaud. Ølet har et deilig kaffepreg på nesen, litt brent malt, mokka, fruktige hint og knekk. Den er fyldig og kompleks på smak, konsentrert og balansert sødme, lang ettersmak med kakaopulver. Deilig stout som gjerne nytes alene eller til sjokoladedesserter.

Oslo Brewing Co Imperial Stout CA1 Calvados Barrel Aged er lagret på calvadosfat (Coquerel) i 6 måneder (15,5%). Det har et røstet, mørkt maltpreg på nesen, litt sjokolade, urter, lakris, litt fat og frukttoner. Det er komplekst på smak, mye av de samme smakene som på nesen, lang ettersmak.

Oslo Brewing Co Imperial Stout CA2 Calvados Barrel Aged er lagret likt med den over (16%). Ølet har et røstet, mørkt maltpreg på nesen, litt sjokolade, urter, lakris, mørke karamelltoner og nøtter. Det er komplekst på smak, en del alkohol, fyldig og rund med godt calvadospreg, lang ettersmak. Begge de sistnevnte ølene har godt av ett år eller tre i kjelleren for å «roe seg» litt, de er gode nå, men blir enda bedre da.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: