Fetzer Flatbed Red Blend 2016

Fetzer Flatbed Red Blend 2016 kom på vinmonopolet i høst, perfekt til høstkosen si!

Barney Fetzer grunnla Fetzer Vineyards i 1968, i Californias nordligste vindistrikt, Mendocino. Med opprør i luften startet han sin egen revolusjon, og ved hjelp av kreativitet, lidenskap og hardt arbeid ble han pioner innen bærekraftig vinproduksjon lenge før noen hadde hørt ordet bærekraft. Fetzer bruker i dag 100% fornybar energi og har flere sertifiseringer innen miljøarbeid, blant annet Zero Waste, CCSW (California Certified Sustainable Winegrowing) og B Corp – en voksende bevegelse for de som oppfyller de høyeste sosiale og miljømessige krav.

Jeg har smakt mange av Fetzer sine viner, og har ikke blitt skuffet så langt. Jeg syns derfor det var spennende med et nytt medlem i gjengen!
Vinen er produsert på 40% Zinfandel, 26% Petite Sirah, 19% Petit Verdot og 15% Teroldego, har vært lagret i 8 måneder på amerikanske og franske eikefat, hvorav 20% på nye fat.

Vinen har en forførende aroma av mørke bær, kirsebærkompott, krydder, pepper og hint av fat. Den er rund og bløt på smak, balanserende syre, god frukt og deilig krydder, lette tanniner og en lang og rik ettersmak.
Jeg måtte se to ganger da jeg så prisen på denne (120 kr), meget godt kjøp! Deilig både til pizza, hamburger, pasta osv, men også helt fab alene!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: