Favoritt på boks!

Nå har en av mine favoritt go-to viner fra Spania kommet på boks; Barahonda Carro Monastrell Viñas Viejas!

Pedro Candela begynte i det små med vinproduksjon og salg i 1850. Siden den gang har familien Candela drevet med vinproduksjon. I 1990 gikk de over til en ny filosofi og begynte å produsere kvalitetsvin kvalifisert som D.O.Yecla og i 2003 ble det bestemt å bygge en ny vingård, Bara- honda, som skulle dedikeres fullt ut til produksjon av kvalitetsvin. All vin som produseres her er i kategorien Denomination of Origien Yecla. Carro Monastrell kommer fra 30 år gamle vinstokker, jorden er av kalkstein, sand og leire.

Vinen er den samme som i flasken, det eneste de har gjort er å gjøre juicen ørlite mykere.

Vinen har en innbydende aroma av røde og mørke bær, urter, krydder og florale hint med en lekker vanilje i bakgrunnen. Den er utrolig behagelig i munnen, bløt og fruktig med fin syre og sødme som utgjør en flott og balansert vin. Lang og frisk ettersmak med et behagelig vaniljepreg. Gjør at du vil ha et glass til, og enda ett… Super vin nå til jul!

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: