Perrier Jouët Grand Brut

Nyttårschampagnen skal være spesiell, jeg er for mer champagne i hverdagen, men enkelte ganger bør man unne seg en litt dyrere og mer spesiell champagne. Perrier Jouët Grand Brut for eksempel! 

Etter fjorårets hyllest til Miami markerer champagnehuset Perrier-Jouët julehøytiden 2018 ved å feire båndene til Japan, et land som lenge har hatt en særlig forkjærlighet for deres blomstrende og intrikate champagner – i den grad at det faktisk er Husets største marked. «Den oppadstigende sols land» deler også Maison Perrier-Jouëts kjærlighet for kunst, natur og savoir-faire-tradisjonen – og alt dette finnes i den begrensede utgaven av den klassiske Perrier-Jouët Grand Brut cuvée.

For Maison Perrier-Jouët har naturen alltid vært en kilde til inspirasjon, noe som i dag kommer til uttrykk i ønsket om å frigjøre naturens frodige energi og bringe den til urbane omgivelser. Derfor har de laget L’Eden by Perrier-Jouët, den ekstraordinære opplevelsen som dukker opp på kjente kulturarrangementer rundt om i verden, og hvis ville og fantastiske atmosfære er rikt gjengitt på den eksklusive gaveesken med Perrier-Jouët Grand Brut.

Her omkranses Japans mest kjente landemerker av frodig natur: Grasiøse traner – et symbol på lykke, lojalitet og utholdenhet – sprer sine vinger over Tokyos skyline, mens den gyldne solen stiger opp over Fuji-fjellet, hvis snøkledde topper har vært et yndet motiv i japansk kunst i århundrer. De detaljerte illustrasjonene omfatter også Japans hvite anemoner, Maison Perrier-Jouëts emblem, skapt av Art Nouveau-mesteren Emile Gallé i 1902.

Perrier-Jouët Grand Brut er en harmonisk champagne, blandet hvert år av 50 crus fra noen av de beste parsellene av Perrier-Jouëts vingårder. Druesammensetningen er som følger: Pinot Meunier 40%, Pinot Noir 35% og Chardonnay 25%.

Vinen har en deilig og innbydende aroma av modne epler, gul frukt, sitrus, hvit steinfrukt og kjeks. Den er godt konsentrert på smak, fin mousse, rik frukt, god sødme/syre balanse, sitter godt og lenge i munnen. En utrolig flott champagne til rett over 400 kroner, anbefales! Husk å ta nyttårschampagnen først, ikke spar den beste til kl. 12!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: