Charles Sparr Crémant d’Alsace Brut

For mange er det kun Champagne som gjelder, men hva med en deilig Cremant? Charles Sparr Crémant d’Alsace Brut er et godt eksempel på en musserende vin som har veldig høy kvalitet til en lavere pris enn champagne, ja takk sier jeg!

Siden 1634 har Sparr-familien vært lidenskapelige vindyrkere og ført denne tradisjonen videre gjennom flere generasjoner. De har gjennom tidene utvidet jordarealer og økt kvalitetsnivået på vinmarkene og druene uten å gå på bekostning av tradisjon og historie. Det er i dag 12. generasjon Sparr som driver vinhuset videre, Charles den 3. driver selv i vinkjelleren mens faren Pierre den 2. reiser verden rundt og promoterer vinene. Per i dag har de 30 hektar vinmark.

Charles Sparr Crémant d’Alsace Brut er produsert på 60% pinot Blanc, 20% Chardonnay og 20% pinot gris og har ligget 12-18 måneder på bunnfall.

Vinen har en frisk og fruktig aroma, modne epler, hint av brødbakst og sitrus. Den er frisk og tørr på smak, relativt god fylde og sitter godt i munnen. En god cremant som er super alene, men også til sjømat og lyst kjøtt som kylling, kalv og kalkun!

Og du? Denne kom nettopp i magnum, perfekt hvis dere er flere enn to som skal hygge dere med bobler!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: