Storebror og lillebror Wolf Blass!

I dag skal vi se på to søsken, lillebror Wolf Blass Eaglehawk Shiraz 2017 og storebror Wolf Blass Gold Label Shiraz 2015!

Wolf Blass Wines startet i 1966, det var tyskfødte Wolfgang Franz Otto Blass som startet det etter å ha flyttet til Australia i 1961. Blass var ikke en som startet på fromme og lykke, han var faktisk den yngste personen som besto Master i Ønologi i 1957!
Allerede på 70-tallet vant han prestisjepriser for vinene sine som han lagde sammen med vinmaker John Glaetzer. I dag er vinhuset kjent for sine kvalitetsviner, og særlig sin Shiraz.

Vi begynner med den meget prisvennlige Eaglehawk Shiraz:

Vinen har en aroma av mørke bær, skogsbær, krydder og litt urter. Den er rund og bløt i munnen, har en deilig bærsødme og god syre, litt urter, mynte og krydder i en relativt lang ettersmak. Mye vin for pengene, godt kjøp!

«Gold Label» er en linje hvor vinmakerne har valgt de absolutt beste druene vingården kan by på for å vise den eksellente kvaliteten terroiret kan by på! «Ukompromissbar kvalitet»

Vinen er selvfølgelig produsert på Shiraz dyrket i Barossa og 22% er lagret 18 måneder på ny fransk eik og resten gammel eik.
Aromaen er mørk og innbydende, mørke bær, plommer, hint av kaffe og kakaobønner, samt et lite parfymert krydderpreg. Smaken er rik, rund og kompleks med toner av mørke bær og frukt, lang ettersmak med integrerte silkemyke tanniner. Meget god Shiraz!

Produktene er tilsendt

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: